Waar we bij helpen

Depressie

Huwelijksproblemen

Familieproblemen

Islamitische coaching via chat

Voel je op je gemak

Krijg hulp van ervaren coaches en professionals. Wij helpen bij depressie, familie- en huwelijksproblemen. Anderen hebben hier al hulp bij mogen krijgen, ben jij de volgende?

Zeg gedag tegen lange wachttijden en reizen om geholpen te kunnen worden. Kom in gesprek met jouw islamitische coach, geheel gemakkelijk via de chatfunctie op onze website.

We waarborgen anonimiteit en privacy. Word jij liever geholpen via chat in plaats van te moeten bellen of fysiek op locatie te moeten zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe het werkt

1. Plan je sessie in

Kies je sessie en coach. Selecteer vervolgens je datum en tijdstip om een afspraak te maken.

Het tarief voor een sessie is tijdelijk gratis. Wees er dus snel bij en boek jouw sessie.

2. Begin je sessie

De online sessie vindt plaats in de live chat van onze website. Bericht ons dan met je naam of sessienummer.

Jouw coach komt je meteen te woord te staan om de sessie te starten. De sessie duurt 40 minuten.

Voel je gehoord

Na niet gehoord te voelen

Elk mens wilt zich gehoord voelen, vooral wanneer er moeilijkheden afspelen in het leven. Met ons begrip van mentale problematiek helpen wij je al snel gehoord te voelen.

Een lenende oor verlicht pijn en discomfort. Doe jouw verhaal, zonder dat je hierop wordt geoordeeld.

Voel je begrepen

Na niet begrepen te voelen

Het is enorm vermoeiend en vervelend om niemand te hebben die je maar lijkt te begrijpen. Constant word je maar weer teleurgesteld, maar dat stopt gelukkig hier.

Door ons begrip en ervaring in mentale problematiek kun jij je begrepen voelen.

Voel je gerust

Na ongerust te voelen

Het gevoel van ongemak en pijn is zwaar om zelf mee aan de slag te gaan. Ons doel is om de oorzaak van het probleem te benaderen op een zo zorgvuldige manier mogelijk.

Onze professionals staan je bij in deze moeilijke periode en zorgen ervoor dat jij je weer gerust komt te voelen.

Confidentieel
Compassie
Hulp

Rabia

Na een hele heftige dag voelde ik me zo slecht, ik was op Google aan het zoeken en kwam Abu Athari tegen. Wat een fijn gesprek was dit zeg. Ik heb de juiste adviezen gekregen maar vooral eerlijk en de waarheid. Heel erg bedankt voor dit fijne gesprek.

Diandra

Ik had behoefte aan islamitische huwelijksadvies en een luisterend oor. Hij was vooral erg eerlijk, houdt je echt een spiegel voor en kon zich goed inleven. Na het gesprek heb ik de juiste handvaten om verder te gaan en voel ik me echt begrepen.

Samira

Ik had behoefte aan advies en een luisterend oor. Daarbij geeft hij ook vanuit islamitische standpunten advies, ik heb het gesprek als erg fijn ervaren. Hij was vooral erg eerlijk, en kon zich goed inleven op de situatie waar je in zat.

Plan jouw sessie in

Je bent bij ons in goede handen.
Sessie inplannen