Waar we bij helpen

Depressie

Een enorm sombere stemming, verlies van vreugde, en wanhoop. Onze coaches helpen en begeleiden je af te komen van een depressie.

Huwelijksproblemen

Ruzie met je partner? Gaat het momenteel niet goed in je huwelijk en ervaar je veel druk en problemen, onze coaches helpen je graag.

Familieproblemen

Om wat voor familielid het ook gaat, onze coaches helpen je bij familieproblemen. Voel je je vernederd of misbruikt? Onze coaches helpen je graag.

Islamitische coaching via chat

Voel je op je gemak

Krijg hulp van ervaren coaches en professionals. Wij helpen bij depressie, familie- en huwelijksproblemen. Anderen hebben hier al hulp bij mogen krijgen, ben jij de volgende?

Zeg gedag tegen lange wachttijden en reizen om geholpen te kunnen worden. Kom in gesprek met jouw islamitische coach, geheel gemakkelijk via de chatfunctie op onze website.

We waarborgen anonimiteit en privacy. Word jij liever geholpen via chat in plaats van te moeten bellen of fysiek op locatie te moeten zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van coaching via chat

  • Schrijfbaarheid: In een chatgesprek kun je berichten lezen en schrijven op je eigen tempo.
  • Toegankelijkheid: Voor mensen die zich niet op hun gemak voelen bij telefoneren of videobellen, kan chatten een meer toegankelijke optie zijn.
  • Mogelijkheid tot reflectie: Omdat chatberichten worden vastgelegd, kun je later terugkijken op de conversatie voor zelfreflectie.
  • Visuele afwezigheid: Sommige mensen voelen zich meer op hun gemak zonder dat ze zich bewust zijn van hun eigen visuele verschijning of die van de coach.
  • Multitasking: In een chatgesprek kun je gemakkelijker multitasken, zoals het opzoeken van informatie terwijl je met je coach communiceert.

Hoe het werkt

1. Plan je sessie in

Via ons boekingsapplicatie kun je gemakkelijk jouw sessie inplannen. Kies waar je graag hulp bij wilt krijgen.

Selecteer vervolgens je datum en tijdstip om een afspraak in te plannen. Een coaching sessie bedraagt €35, dit kun je bij ons betalen met PayPal of creditcard.

2. Begin je sessie

Heb je een afspraak staan? Dan kun je ons op de afgesproken datum en tijd aanspreken in onze live chat. Hier krijg je dan jouw islamitische coach te spreken.

Bericht ons met je naam of sessienummer, zodat we de sessie kunnen beginnen. De sessie duurt 40 minuten.

Voel je gehoord

Na niet gehoord te voelen

Elk mens wilt zich gehoord voelen, vooral wanneer er moeilijkheden afspelen in het leven. Met ons begrip van mentale problematiek helpen wij je al snel gehoord te voelen.

Een lenende oor verlicht pijn en discomfort. Doe jouw verhaal, zonder dat je hierop wordt geoordeeld.

Voel je begrepen

Na niet begrepen te voelen

Het is enorm vermoeiend en vervelend om niemand te hebben die je maar lijkt te begrijpen. Constant word je maar weer teleurgesteld, maar dat stopt gelukkig hier.

Door ons begrip en ervaring in mentale problematiek kun jij je begrepen voelen.

Voel je gerust

Na ongerust te voelen

Het gevoel van ongemak en pijn is zwaar om zelf mee aan de slag te gaan. Ons doel is om de oorzaak van het probleem te benaderen op een zo zorgvuldige manier mogelijk.

Onze professionals staan je bij in deze moeilijke periode en zorgen ervoor dat jij je weer gerust komt te voelen.

Maak kennis met je islamitische coach

Over Abu Athari

Met een groot hart, hekel aan onrecht en hoge waarde aan eerlijkheid, streeft Abu Athari elk persoon te begeleiden in een depressie, huwelijks- en familieproblemen.

"Iets zelf meemaken is waardevoller dan ergens over lezen", zegt Abu Athari altijd. Zelf heeft hij ervaring met depressie en familieproblemen. Hierdoor begrijpt hij het gewicht en ernst van deze problemen beter.

100+ gesprekken verder blijft de islamitische coach Abu Athari mensen begeleiden en helpen om van hun problemen af te komen.

Interesses

Psychologie
Nasheed luisteren
Fitness
Niemand verdient het om onrechtvaardig behandeld te worden. - Abu Athari
Confidentieel
Compassie
Hulp

Rachida

Na jarenlange mentale mishandeling die steeds ergere vormen begon aan te nemen, ben ik op zoek gegaan naar een islamitisch huwelijksadviseur en kwam Abu Athari tegen. Hij biedt een luisterend oor en geeft je een duidelijk inzicht over de kern van het probleem. Dankzij Abu Athari is het voor mij nu heel duidelijk geworden in welke vicieuze cirkel ik jarenlang heb geleefd, en het ook aan mij is om me hiervan los te maken. Ik ben hem dankbaar voor het rechtvaardige advies dat ik gekregen heb, en uiteindelijk laat hij de keuze aan jou zelf over. En het allerfijnste vond ik zijn specialisme over gedragsproblematiek binnen het huwelijk. Hierdoor ben ik ook in gaan zien welke gedragsproblematiek mijn echtgenoot heeft en mijn verkeerde reactie (namenlijk steeds mijn grenzen opschuiven, waardoor er geen grens meer is) hierop, wat mij alleen maar mentaal zieker maakt.

Nacera

Ik ben al meermaals digitaal komen aankloppen. Telkens met een zware casus waar ik emotioneel mee vastliep. Telkens kom ik buiten met het gevoel dat Allah er voor mij is en dat Allah mij begrijpt. Er wordt geluisterd en er wordt begrepen wat we bedoelen en waar we echt mee zitten. Ik werd nooit gepusht om radicale beslissingen te nemen. Maar ik kreeg duidelijke informatie over hoe het nú islamitisch in elkaar zit en dat alles helemaal niet zo zwart wit hoeft te zijn. Ik ben deze persoon enorm dankbaar.

Rabia

Na een hele heftige dag voelde ik me zo slecht, ik was op Google aan het zoeken en kwam Abu Athari tegen. Wat een fijn gesprek was dit zeg. Ik heb de juiste adviezen gekregen maar vooral eerlijk en de waarheid. Heel erg bedankt voor dit fijne gesprek.

Diandra

Ik had behoefte aan islamitische huwelijksadvies en een luisterend oor. Hij was vooral erg eerlijk, houdt je echt een spiegel voor en kon zich goed inleven. Na het gesprek heb ik de juiste handvaten om verder te gaan en voel ik me echt begrepen.

Khadija

Na een scheiding zocht ik iemand om over mijn problemen te praten. Door de diepe gesprekken ben ik er achtergekomen waarom mijn huwelijk daadwerkelijk aan een einde is gekomen, en ik heb daar veel lering uit gehaald.

Samira

Ik had behoefte aan advies en een luisterend oor, waarop ik terecht kwam bij Abu Athari. Hij luisterde goed naar mijn verhaal en stelde me de juiste vragen om tot de kern te komen. Daarbij geeft hij ook vanuit islamitische stanpunten advies.

Nisrine

Ik vond mijn antwoorden niet snel en kwam terecht bij de live chat. Daar stelde ik mijn vragen aan Abu Athari, hij nam me vragen heel goed op waardoor ik het gevoel kreeg dat hij me begrijpt. Het werd vele meer inzichtelijker!

Khadija

Tijdens googlen kwam ik op de chat terecht met Abu Athari. Eerlijk en reflecterend gesprek gehad. Heel fijn dat dit bestaat. Het heeft voor mij bevestigd wat ik al dacht en voelde. Nogmaals dank voor het luisteren Abu Athari.

Plan jouw sessie in

Start jouw pad naar heling.
Sessie inplannen