Over ons

Op onze website vind je verschillende onderwerpen van Islam. Als doel hebben we de lezer van waardevolle informatie te voorzien. Het internet staat vol met informatie. Wij zetten ons in om de correcte en authentieke informatie daar uit te filteren.

We onderzoeken elk onderwerp alvorens we daar een pagina aan toewijden. Hierdoor verhogen we het vertrouwen en stellen we onze expertise tentoon.

Onze website staat open voor nieuwe schrijvers. Natuurlijk is expertise in een bepaald onderwerp dan wel van belang. De kennis en informatie die we delen is volgens de Quran en Sunnah, volgens het begrip van de metgezellen.

Abu Athari is onze huidige schrijver. Hij zet zich in de informatie van Aqeedah en Fiqh duidelijk en overzichtelijk uitéén te zetten, zodat de lezer daarvan mag profiteren.

Fitrah Tawheed staat bekend om tranparantie, vertrouwen en vertoning van bewijzen. Je ziet daarom bij elke bewering die we maken de bronvermeldingen van Quran, Sunnah en de uitspraken van de vrome voorgangers van Islam.