Over auteur Abu Athari

Abu Athari onderzoekt en bestudeert meer dan vijf jaar de Islamitische geloofsleer en Fiqh. Zijn interesses liggen vooral in de onderwerpen van geloofsleer. Denk bijvoorbeeld aan de Tawheed en het praktiseren ervan. Abu Athari's doel is om de visie van de vrome voorgangers van Islam over te brengen.

Abu Athari schrijft over allerlei verschillende onderwerpen. Van psychologie in Islam, kledingdracht, basisprincipes en gevaren van zondes. Hij schrijft tot op heden artikelen voor Fitrah Tawheed om zijn onderzoek en kennis met lezers te delen.

"Een bron is vereist bij alles wat iemand beweert", is waar Abu Athari in gelooft en nastreeft. Op die manier kan hij informatie delen waar de authentieke bronnen achterstaan.

Het leren van de Arabische taal is niet voor iedereen weggelegd. Dus zet Abu Athari zijn onderwijs in het Arabisch in om van geleerden te leren, en die kennis te delen.

Ook schenkt hij veel aandacht aan de correcte overleveringen. Hij is vooral kritisch bij het onderzoeken van de verschillende meningen in Islam. Zijn doel is om de correcte mening te weergeven, zonder dat anderen daar zelf voor moeten zoeken.